Overnachting

Frietrock mag dan wel voornamelijk bezoekers uit Ieper en omstreken aantrekken, ook mensen van verder weg zijn bij ons meer dan welkom. Toeschouwers die ’s avonds niet meer naar huis kunnen (of willen), kunnen dan ook zonder problemen overnachten in een van de slaapgelegenheden in de omgeving.

Voor wie het festival van dichtbij wil volgen, maar met dat extra beetje comfort, zijn Juliettes B&B en B&B Sabbajon de uitgelezen kans. Juliettes B&B ligt slechts op een boogscheut van het festivalplein, B&B Sabbajon biedt je dan weer de kans om het festival echt vanop de eerste rij mee te maken. Beide etablissementen zijn trouwens voorzien van alle comfort om er een geslaagd uitje van te maken.

Ook wie Frietrock liever combineert met een rustig weekenduitstapje in Ieper en de westhoek, blijft niet in de kou staan. Op een steenworp van het festivalplein bevindt zich Hotel Ariane. Badend in het groen, biedt het hotel je de uitgelezen kans om een optredentje mee te pikken en daarna heerlijk tot rust te komen in de knap ingerichte en comfortabele kamers. Ook het ontbijt zal je zeker weten te bekoren.

Voor meer informatie en reservaties kan u steeds terecht op de respectievelijke websites van bovenstaande slaapgelegenheden:

- Juliette's B&B : http://www.juliettes-bedandbreakfast.be

- B&B Sabbajon: http://www.sabbajon.be

- Hotel Ariane: http://www.ariane.be

- Best Western Hotel: https://www.bestwestern.be/

 

Bezoekers kunnen zich ook wenden tot de toeristische dienst van Stad Ieper. Daar kunnen ze niet alleen informatie inwinnen over mogelijke slaapplaatsen, maar ook over Ieper zelf en de omgeving.

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Adressen van webpagina's en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.